Даниловић вратио клуб у елитно друштво

Национал поново у португалској Примеири

 • 15.05.2024. 15:06

Мадеира слави, Национал се вратио у елитно друштво португалског фудбала. Поново ће се на острву у срцу Атлантика играти Примеира, а у Фуншалу жељно ишчекују дуеле против Спортинга, Бенфике и Порта.

Важан дио успјеха ''црно-бијелих'' био је Владан Даниловић. Бивши фудбалер бањалучког Борца и Сутјеске из Фоче предводио је Национал током цијеле сезоне. Головима, асистенција и бројним другим стварима носио је свој тим до промоције у Примеиру. Тако да је Даниловић испунио велику личну жељу да клуб врати тамо гдје му је мјесто и тамо гдје је био када је Фочак прије четири године стигао на Мадеиру.

Двије посљедње године изабран је за најбољег играча Национала, а ласкава награда би и ове сезоне требала да припадне баш њему. Даниловић има 25 година, повремени је репрезентативац БиХ, а тренутно је на мети бројних европских клубова. Како ствари стоје, вјероватно ће напустити Национал с којим му уговор истиче у јуну, а није искључено да клуб са Мадеире покуша да задржи везног фудбалера.

Пратите нас и путем Вибера

 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

 • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

  ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.