Fudbaler Liverpula

Salah: Potpuno sam uništen

 • Izvor: B92
 • 26.05.2023. 10:56

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah je razočaran zbog činjenice da ekipa sa Enfilda sljedeće sezone neće igrati Ligu šampiona.

Da stvar po fudbalere i navijače Liverpula bude još gora, njihov najveći rival Mančester junajted se poslije godinu dana vraća u Ligu šampiona poslije pobjede nad Čelsijem.

Sa druge strane Liverpul će ovu sezonu Premijer lige završiti na petom mjestu.

Juventus krenuo u ofanzivu, genije Napolija dogovorio prelazak u Torino

Juventus krenuo u ofanzivu, genije Napolija dogovorio prelazak u Torino

"Potpuno sam uništen. Za ovo nema apsolutno nikakvog opravdanja. Imali smo sve što nam je potrebno da naredne sezone uđemo u Ligu šampiona i nismo uspjeli. Mi smo Liverpul i ulazak u Ligu šampiona je minimum. Žao mi je, ali prerano je za ohrabrujući ili optimistični post. Iznevjerili smo vas i sebe", napisao je Salah.

Uprkos neuspjehu tima, Salah je imao još jednu dobru sezonu tokom koje je postigao upisao 19 golova i 11 asistencija uz šansu da taj bilans popravi u posljednjem kolu.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.

 • 17:50 Metar moga sela (R)

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice naše medijske kuće, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.

 • 18:20 Na ivici terena

  Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević i u trećoj sezoni emisije 'Na ivici terena' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centralna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.