Nije se dobro proveo

Pljačkaš napao ženu, a onda je naišao MMA borac - VIDEO

 • Izvor: Agencije
 • 26.01.2023.16:50

Nije imao sreće jedan pljačkaš u Brazilu pošto je MMA borac Felipe Kolares prolazio kada je on pokušavao da orobi jednu ženu na ulici.

Kolares nije stajao skrštenih ruku, već je pritekao u pomoć žrtvi, a pljačkaš je ubrzo završio na zemlji, uhvaćen u "polugu" i isprebijan.

Ostao je nesrećni kriminalac u "zagrljaju" MMA borca sve dok nije stigla policija i uhapsila ga.

Video ovog incidenta podijelio je Kolares na svom instagram profilu, a uz to je napisao:

"Išao sam prema automobilu, a zatim sam otišao da provjerim je li ta žena dobro. Radilo se o pljački. Prijatelji i ja vratili smo se do automobila i vidjeli smo tipa (pljačkaša). Nakon što smo uočili da nije naoružan, intervenisali smo i uspio sam da ga zadržim na tlu uz džiu-džitsu tehnike".

Na snimku se vidi da su mu okupljeni predlagali da "ubije i baci u jarak" napasnika ali je Kolares ipak bio dovoljno smiren da sačeka policiju i preda ga organima reda. 

Ovaj 28-godišnji Brazlac ima u karijeri 10 pobjeda i četiri poraza, a u posljednje vrijeme je u lošoj formi.

Krenuo je karijeru sa osam pobjeda, a od tada je uglavnom redao poraze otkako je stigao u UFC. 

Tagovi:
 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.