ATV

Завод за медицину рада и спорта

Сјајне вијести за све спортисте из Српске!

 • Извор: Глас Српске
 • 12.02.2024. 13:38

Завод за медицину рада и спорта Републике Српске, у настојању да обезбиједи што бољу здравствену заштиту спортиста и рекреативаца Српске, почео је да пружа нову најсавременију услугу за анализу тјелесног састава, која је од изузетног значаја нарочито за професионалне спортисте.

Наиме, у Служби медицине спорта набављен је уређај најновије генерације „ИнБоди Аналајзер 770“ који омогућава свеобухватну анализу скелетне мускулатуре и масти (укупне и по сегментима), екстрацелуларне и интрацелуларне воде, минерала и протеина у организму, помажући спортистима да боље разумију своје физичко стање и оптимизују своје тренинге.

Такође, по завршеном одређивању тјелесног састава, специјалиста медицине спорта анализира добијене резултате и препоручује спортистима, као и рекреативцима, режим тренинга, исхране и хидрације.

Ова анализа, коју користе врхунски спортисти широм свијета, пружа детаљни увид у тјелесни састав и може бити драгоцјен алат за унапрјеђење спортских перформанси.

Дакле, спортистима и рекреативцима у Републици Српској сада су у Заводу за медицину рада и спорта доступне услуге које користе и врхунски свјетски спортисти.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.