"La Seksta"

Boka i River igraće na stadionu Reala?

  • 29.11.2018. 20:54

Španska televizija "La Seksta" prenijela je vijest da je Real Madrid zainteresovan da se drugi meč finala Kupa Libertadores odigra u Madridu.

Klupski prvak Evrope dao je zeleno svjetlo za odigravanje meča na stadionu "Santjago Bernabeu" i sada je na fudbalskim vlastima Južne Amerike da odluče o svemu.

Bilo je najavljeno da će se duel vječitih rivala iz Buenos Ajresa, koji je više puta odlagan, odigrati u Dohi u Kataru, ali Madriđani smatraju da nisu bez šansi.

Meč bi se igrao za vikend 8. ili 9. decembra, kada Real gostuje ekipi Hueske, tako da sa te strane ne bi bilo problema oko sudaranja termina. List "As" je preneo da postoji dogovor svih strana i da je sve prihvatila i FIFA, te da bi se najvjerovatnije igralo 9. decembra od 20.30.

Takođe, vjeruje se da su čelnici CONMEBOL-a više zainteresovani da se igra u Madridu nego u Dohi, iako sa druge strane Real ne može da parira finansijskoj ponudi iz Katara i činjenici da bi finalisti mogli da podjele 14 miliona evra, plus slobodan transfer i boravak do 40 ljudi po ekipi. "Katar Ervejz" je, ne treba smetnuti sa uma, sponzor CONMEBOL i Boke Juniors.

Adut Reala je i činjenica da je predsjednik kluba Florentino perez u odličnim odnosima sa predsjednicima oba kluba, Rodolfom D'Onofrijom i Danijelom Anđelićijem.

Takođe, ne treba zaboraviti ni to da u Madridu živi velika kolonija Argentinaca. Prema posljednjoj registraciji njih je tamo oko 71 hiljada i svakako da bi voljeli da prisustvuju jednoj takvoj utakmici.

Boka Juniors i River Plejt su odigrali prvi meč na "Bombonjeri", rezultat je bio neriješen, 2:2.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм