Prvi "Megdan" ove godine u Pančevu

"Hektorov" Damjan Savanović ide po novu pobjedu

  • 13.06.2020. 19:41

Prvi "Megdan" ove godine trebao je da se održi u Novom Pazaru, hala "Pendik" bila je spremna da ugosti najbolje borce regiona, međutim pandemija virusa korona pomjerila je taj događaj. Tako su dugo najavljivani mečevi Pantića i Keljanovića, odnosno Bakočevića i Kroata prolongirani za sljedeću priliku.

"Megdan" je spremio novu priredbu, početkom jula domaćin će biti Pančevo. Član KBS "Hektor" Damjan Savanović ponovo će raditi meč u ovoj organizaciji. Poslije pobjede protiv Igora Nistora prošle godine u Sremskoj Mitrovici, Aleksa Balašević kao prvi čovjek "Megdana" odlučio je da pruži revanš borcu iz Novog Sada. Savanović je siguran u novu pobjedu, a kako i ne bi bio kada je u sjajnoj formi.

"Sprema se i on kao i ja, biće težak meč. Očekujem veliku borbu tri runde kao i prošli put. Tada sam pobijedio, siguran sam da trijumf ide u Banjaluku i ovaj put. U dobroj sam formi, ušao sam u pravi ritam i radujem se meču", rekao je Savanović.

Savanović i Nistor radiće meč u kik boksu u kategoriji do 86 kilograma. Njihov prošli susret bio je u prepunoj hali "Pinki" u Mitrovici, a sada ih očekuje potpuno drugačiji ambijent. Zbog mjera koje sprovodi Vlada Srbije, u Pančevu neće biti gledalaca što će bez dileme, biti čudan osjećaj za borce.

"Već dugo se borim, radio se mnogo mečeva tako da mi faktor publike nije presudan. Svakako da je ljepše kada su tribine ispunjene, atmosfera ponese borca, ali neće prazna dvorana da utiče na mene", dodao je Savanović.

Formu će Savanović dodatno pokušati da izbrusi u Novom Sadu. Tamo će provesti sedam dana u klubu "Ronin" Miše Bačulova gdje ga očekuju sparinzi i naporni treninzi. Promjena sparing partnera mi je potrebna, jer se previše dobro proznajem sa klupskim kolegama kaže Savanović. Naslovni meč u Pančevu biće MMA, Miloš Janičić koji je nastupio na KSW-u u Zagrebu i Živko Stoimenov, borac koji se ranije suprostavio Vasi Bakočeviću. 

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.