Detalji iz knjige "Moja igra"

Modrić: Najviše su me tukli u Trebinju, pa u Banjaluci i Zenici

  • 12.11.2019. 14:45

Fudbaler Reala i osvajač Zlatne lopte za 2018. godinu u autobiografiji pod nazivom “Moja igra” prisjetio se igranja u Premijer ligi BIH.

Reprezentativac Hrvatske kao osamnaestogodišnjak nosio je dres mostarskog Zrinjskog u sezoni 2003/04. i već tada je bilo jasno da se radi o svjetskoj klasi.

"Kada sam počeo trenirati, u pogledima klupskih stručnjaka, ali i s tribina, dobio sam pitanje koje me je pratilo cijelu moju karijeru: Pa gdje će ovaj mali mršavi igrati Premijer ligu. Već sam bio imun na te sumnje, pa me ni ove s početka mostarske epizode nisu brinule. Istina je da sam se prvi put morao odmjeravati u seniorskom fudbalu, i to vrlo agresivno, ali bio sam spreman", piše Modrić u svojoj knjizi.

On je priznao da ga protivnici nisu pazili i otkrio gdje je dobijao najviše “batina”.

"Premijer liga bila je dosta gruba, a pogotovo je teško bilo igrati u gostima. Najgore je bilo u Trebinju, a za nijansu manje u Banjaluci i Zenici. Sudije jednostavno nisu štitili gostujuće igrače. Dobio sam poprilične batine po nogama. Recimo, u Trebinju su stradali moji najdraži kostobrani, s Ronaldovim likom, koje sam pazio i ljubomorno čuvao. Neki frajer ušao mi je đonom na nogu i metalnim čepovima kopačke probio rupu u plastičnom kostobranu! Ronaldo me spasio od teže povrede", otkrio je Modrić.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм