Meč između Boke Juniors i River Plejta

Superklasiko neće biti igran u Argentini!

  • 27.11.2018. 17:35

Revanš meč finala Kopa Libertadoresa između Boke Juniors i River Plejta, popularni Superklasiko, neće se igrati u Argentini.

Južnoamerička fudbalska asocijacija je objavila da će utakmica biti održana van zemlje iz koje su obje ekipe, iako je trebalo da se odigra na stadionu River Plejta Monumental.

Tačan termin odigravanja meča nije poznat, ali se zna da će biti odigran ili osmog ili devetog decembra.

"Ako se meč bude igrao igraće se osmog ili devetog decembra, ali ne u Argentini. Tu ne postoje uslovi za odigravanje ovog meča", ,navodi se u saopštenju predsjednika CONMEBOL-a. 

Milano, Majami, Belo Orizonte, Abu Dabi i Đenoa su samo neki od gradova koji su se ponudili da budu domaćini revanša finala Kopa Libertadoresa. 

Boka je prethodno zatražila da joj trofej bude dodeljen bez igranja meča, s obzirom na nesposobnost Rivera da organizuje revanš utakmicu, ali tako nešto se evidentno neće dogoditi. 

Precizan termin odigravanja, kao i mjesto, biće poznati "što je prije moguće", ali trenutno ne postoji informacija kada će to biti. 

Podsjećamo, prvi meč finala južnoameričke Lige šampiona završen, u kojem je domaćin bila Boka, završen je rezultatom 2:2.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.