FIBA Liga šampiona

Tenerife favorit, Igokea traži iznenađenje

  • 22.03.2021. 16:31

Nastavlja se naporan ritam utakmica za košarkaše Igokee koji će sutra u okviru 4. kola Top 16 faze FIBA Lige šampiona igrati protiv Tenerifa.

Španski klub je domaćin u susretu koji počinje u 20 časova u dvorani Santiago Martin. Prvi osvajač Lige šampione je favorit u ovom duelu kao što je bio i u Laktašima kada je nadigrao Aleksandrovčane. 

Tenerife je na skoru od dvije pobjede i jednog poraza, dok Igokea sa 1-1 ulazi u ovaj meč budući da je prolongirana utakmica protiv San Pablo Burgosa.

"Očekuje nas još jedan težak meč. Imali smo naporan put, nismo imali vremena da se dobro odmorimo. Utakmica u Laktašima dovoljno govori koliko su oni kvalitetni, pokušaćemo da se pripremimo i pariramo rivalu. Ako nam se ukaže prilika, znaćemo da je iskoristimo", rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

Prenos utakmice je na ATV-u.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм