Izjava Dragana Bajića nakon poraza od Studentskog centra.

Bajić: Može postojati umor, ali me brine odnos pojedinaca

  • Извор: Агенције
  • 28.12.2022. 21:53

Podgoričani su u premijernom meču 13. kola ABA lige pobijedili Igokeu 104:85. Imala je domaća ekipa u jednom momentu i 37 poena prednosti. Trener Igokee Dragan Bajić, opravdano je bio ljut poslije poraza.

”Čestitam ekipi Studentskog centra, koja je došla na ovu utakmicu za razliku od moje ekipe. Moramo napraviti dublju analizu. Dvije teške utakmice protiv Partizana i Bahcesehira, veliko emotivno i fizičko pražnjenje, dva poraza, težak put za Podgoricu, mogu gledati da su to razlozi ovako loše rekacije. Postojali smo samo prvu četvrtinu, iako je i tu bilo loših reakcija”, rekao je bajić i nastavio:

“Može postojati umor, ali me brine odnos pojedinaca. Napravićemo analizu nakon ove utakmice, jer ovo je prvi poraz gdje nas je neko nadigrao i debelo pobijedio. Sutra odmaramo, nakon toga tri dana treninga pa put u Izrael na duel sa Hapoelom. Nekad i ovakvi porazi mogu dobro doći da se ekipa otrijezni. Moramo biti odgovorni prema poslu. Ja sam odgovoran prema poslu i ljudima koji me plaćaju. Isto tražim od igrača, a večeras to nije postojalo.”

Igokea ima pet pobeda i osam poraza u ABA ligi.

”Svi Igokeu gledaju kroz start sezone, kada su tu bili Nakić, Talić i Stivens. To je potpuno drugi tim. Znajući sve probleme u proteklih mjesec dana, da igramo dvija takmičenja sa kratkim rotacijom i da imamo igrača koji nemaju kapacitet da to iznesi, mora prosto doći do ovoga. Lično nisam zadovoljan. Sigurno je mogla biti pobjeda ili dvije više ali sve je to posljedica onoga što nam se dešava u proteklom periodu.

Tim je izgledao ozbiljno na startu i ja sam kao trener imao dosta samopouzdanja. Međutim, desila se povreda Nakića, koji je značio dosta u oba pravca. Ostali smo bez Stivensa koji je bio bitan šraf u odbrani i napadu. To se osjeti u utakmicama. Nije moj stil da igram na veći broj poena, ali sada se moram juriti. Nernadžić će imati pravo igrati drugi dio sezone. Sigurno će nam donijeti širinu i iskustvo”, završio je Bajić.

(Kosarka24.ba)

Тагови:
  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок