Vidimo se na Tržnici: Dagnje na crvenu buzaru

  • 07.12.2017. 12:29

U tajnu pripreme dagnji na crvenu buzaru uputio nas je Predrag Tošić.

Potrebne namirnice:
Dagnje
Crveni luk
Bijeli luk
Paradajz
Vino bijelo
Maslinovo ulje
Peršun list
Limun
Prezla
Način pripreme:
Crveni i bijeli luk očisiti, isjeckati na sitne kockice i pržiti na maslinovom ulju
Dagnje dobro očisiti, oprati i dodati u luk, poklopiti i ostaviti 2 minute poklopljeno
U dagnje dodati paradajz konkase i bijelo vino, dinstati još desetak minuta
Sos od dagnji zgusnuti dodajući malo prezle
Servirati u duboku posudu i posuti sa sjeckanim peršunom

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.