Akcija mladih SPS Banjaluka povodom Dana oslobođenja

  • 22.04.2020. 17:56

Mladi iz Gradskog odbora Banja Luka Socijalističke partije Srpske organizovali su povodom Dana grada akciju čišćenja i uređenja prostora, te zapalili svijeće na spomenicima žrtvama i herojima oslobodilačkih ratova.

U povjereništvu SPS za grad Banja Luku kažu da su omladinci na ovaj način željeli da upute čestitku sugrađanima ali i da odaju počast onima koji su dali živote za slobodu.
 
Šef Povjereništva SPS za Banjaluku Saša Кondić kaže da SPS kroz svoje djelovanje i programska načela insistira na njegovanju slobodarske tradicije, te da su ponosni na omladince koji su inicirali i realizovali jednu ovakvu aktivnost.

"Ako pričamo o čuvanju tradicije, onda su upravo mladi ljudi oni koji treba da budu inicijatori i organizatori, oni su ti koji na sledeća pokoljenja treba da prenesu poštovanje prema herojima i slobodi za koju je ovdje plaćena velika cijena. Bez obzira u kakvim teškim situacijama bili kao društvo, ovo je dio naših života i naše tradicije koju nikad ne treba zapostaviti i zato smo ponosni na naše mlade ljude", kaže Кondić.

Iz Povjereništva SPS takođe su čestitali svim sugrađanima 22. april Dan oslobođenja Banja Luke, te poručili da nikad neće biti zaboravljeni oni koji su dali živote za slobodu.

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм