Udarac za SDS

Aleksandar Petković neće više biti odbornik SDS-a u banjalučkoj Skupštini?

  • Извор: АТВ
  • 15.02.2023. 19:17

Još jedan udarac za SDS. Sutra bi mogli da ostanu bez jedinog odbornika u skupštini grada. Aleksandar Petković, kako saznajemo neće više biti odbornik te stranke. Postaće nezavisni kandidat. Ovu informaciju Petković danas ne potvrđuje ali je i ne demantuje. Kaže, sutra će sve saopštiti.

“Kao što sam svim novinarima rekao da ih razumijem, ali i oni moraju razumjeti mene. Za manje od 24 časa biće objelodanjeno da li je to istina ili ne”, rekao je Aleksandar Petković, odbornik SDS-a u Skupštini grada Banjaluka.

Petkoviću je ovo treći mandat u banjalučkoj Skupštini. Na prethodnim izborima SDS je osvojio samo jedan mandat. A od prošlogodišnjih izbora SDS-u krenulo je nizbrdno. Od tada nikako da se sastave. Viljdivo je i to da je banjalučki SDS prilično neaktivan. U javnosti se uveliko šuška da bi njegov predsjednik Milan Radović mogao osnovati i novu stranku sa Jelenom Trivić. 

Kako komentariše to da bi SDS mogao ostati bez jedinog odbornika u Skupštini grada Banjaluka htjeli smo pitati predsjednika gradskog odbora SDS-a Milana Radovića koji je već duže vrijeme politički neaktivan ali i nedostupan medijima. Isto pitanje htjeli smo postaviti i vršiocu dužnosti predsjednika SDS-a Milanu Miličeviću. Međutim, oni na naše pozive i poruke danas nisu odgovarali.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.