Park "Mladen Stojanović"

"Banjalučki piknik": U subotu zabava za cijelu porodicu

  • 25.06.2019. 14:24

Grad Banja Luka u saradnji sa preduzećem "Krajina klas", organizovaće 29. juna u Parku "Mladen Stojanović" zabavu za cijelu porodicu pod nazivom "Banjalučki piknik".

Dan za porodicu, prepun brojnih aktivnosti, trajaće od 12 do 18 časova.

Zabavno sportski-rekreativni sadržaji, koncerti, kotlićijada, digitalna igrica – samo su dio sadržaja koji očekuje sve oni koji odluče da subotu provedu u najvećem gradskom parku.

Iz programa manifestacije izdvajamo, koncerte Banjalučke filharmonije, i to za bebe (u 12 časova) i koncert filmske muzike (u 14 časova).

Posebno zanimljivo za sve prisutne, biće edukativna digitalna igrica "Otkrij Banju Luku", koja će biti aktivirana za taj dan. Putem aplikacije koja će se moći preuzeti na mobilne telefone, djeca i roditelji imaće priliku da tragaju za totemima postavljenim po parku.

"Biće to prilika da se porodice zabave, uživaju u opuštenom druženju, sa zanimljivim sadržajima za sve generacije", poručili su organizatori.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.