Predsjednik Skupštine grada

Ilić uručio pakete za 200 najugroženijih banjalučkih penzionera

  • Извор: СРНА
  • 05.01.2022. 15:23

Pakete sa osnovnim životnim namirnicama za oko 200 najugroženijih banjalučkih penzionera donirao je predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić.

Paketi, koji su danas stigli u Udruženje penzionera grada Banjaluka, sadrže i po dva do tri kilograma pečenice za predstojeći Božić.

Predsjednik gradskog Udruženja penzionera Nikola Gojković rekao je novinarima da su Ilićevu pomoć danas dobili najugroženiji, nepokretni i teško bolesni penzioneri sa malim penzijama.

"Nismo izopšteni i zaboravljeni, što je najvažnije u ovom teškom trenutku", rekao je Gojković i zahvalio u ime penzionera koji će dobiti pakete.

On je dodao da ih u Banjaluci ima više od 40.000, ali da svi ne mogu dobiti pomoć. "Ovaj čin je za svaku pohvalu, još jednom veliko hvala", rekao je Gojković.

Zoran Uletilović iz mjesnog Udruženja penzionera Srpske Toplice rekao je da pomoć u prehrambenim paketima mnogo znači, pogotovo što je namijenjena za najugroženije, odnosno nepokretnim i teško bolesnim penzionerima koji nemaju dovoljno sredstava za normalan život, pogotovo da proslave Božić.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.