„Građanska patrola“

Nove klupe na Bulevaru Milutina Milankovića

  • 02.10.2018. 11:51

Poslije prijave putem „Građanske patrole“ da na dijelu šetališta na Bulevaru Milutina Milankovića prema Zavodu „Dr Miroslav Zotović“ nema klupa, nadležne gradske službe postavile su ovih dana dvije klupe.

"Klupe od inoksa sa naslonom postavljene su na ovom bulevaru, sa desne strane prema „Zotoviću“, prije i poslije nadvožnjaka",  precizirali su iz Odjeljenja za komunalne poslove.

Kako su istakli, po prijavi iz „Građanske patrole“, tokom protekle sedmice, izdali su i nalog izvođaču radova za zamjenu pokvarenih svjetiljki javne rasvjete na šetalištu pored Vrbasa, od mosta „Venecija“ do „Rebrovačkog“.

Stanari iz Ulice Branka Popovića prijavili su da su oštećena dva kontejnera u toj ulici, na šta im iz resornog odjeljenja odgovaraju da će poslije okončanja javne nabavke i izbora najpovoljnijeg ponuđača, početi raspoređivanje kontejnera na području grada.

I stanari iz Romanijske ulice žalili su se na manjak kontejnera.

"U ovoj ulici, tokom prošle godine, uz postojeće, postavljena su i dva nova kontejnera, ali su nažalost otuđeni. U skladu sa mogućnostima nabavke, planiraćemo postavljanje novih ", naveli su iz odjeljenja.

Pojasnili su i da je za novosagrađene objekte, investitor dužan da obezbijedi kontejnersko mjesto i kontejner, s obzirom na to da je to bilo jedno od pitanja koje su stanari iz Ulice Maksima Gorkog 13c uputili putem „Građanske patrole“.
 

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!