Zbog mogućih padavina

Otkazani nastupi demo bendova na Demofestu

  • Извор: ПР
  • 22.07.2023. 19:25

Zbog mogućnosti pojave novih padavina u narednih nekoliko časova, organizator Demofesta je odlučio otkazati nastupe demo bendova tokom finalne večeri, a festival otvoriti revijalnim dijelom programa.

Važno je naglasiti da je žiri ovogodišnjeg festivala donio odluku da pobjednike Demofesta 2023 proglasi na osnovu njihovih nastupa tokom dvije polufinalne večeri. Tako da, tri najbolja benda koja dobijaju nagrade u vrijednosti od 5.000, 2.000 i 1.000 evra biće proglašeni večeras, kada će biti dodijeljena i nagrada “Plavi bas” za najboljeg basistu među takmičarima.

Osim toga, na tvrđavi Kastel nas očekuje nikad bolji revijalni program na tri bine na kojima će nastupiti najisčekivanija imena sastavljena od najvećih zvijezda lineup-a druge dvije večeri Demofesta.

Večerašnji lineup na Main stage-u predvode Laibach, Parov Stelar i Kiril Džajkovski, dok će na Summer stage-u nastupiti Macha Ravel, Bojana Vunturišević, Sunshine, Nipplepeople, Pocket Palma, Roni Size i MKDSL.

Pošto će najavljena kiša nakratko zaustaviti početak festivala i onemogućiti nastupe demo bendova, kapije tvrđave Kastel za sve posjetioce će biti otvorene od 21 čas, kada se najavljuje stabilizacija vremenskih prilika i prestanak padavina, dok muzički program počinje u 21.30h.

Svim posjetiocima koji su kupili kartu za drugo veče festivala, a koje je sinoć prekinuto zbog olujnog nevremena, biće omogućeno da sa istom kartom uživaju u koncertima večeras.

Za sve one koji do sada nisu obezbijedili svoju kartu – ulaznice za posljednju noć festivala dostupne su putem online sistema Gigstix, kao i na kapijama tvrđave Kastel. Sve novosti o Demofestu možete pratiti na www.demofest.ba kao i na društvenim mrežama festivala na kojima će blagovremeno biti objavljene dodatne informacije u slučaju izmjene programa zbog vremenskih neprilika.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:50 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.