Одлука

Социјалистичка партија неће учествовати у наставку засиједања ванредне сједнице Скупштине

  • Извор: АТВ
  • 01.02.2024. 14:44

Након што смо озбиљно и студиозно размотрили цјелокупну ситуацију, донијели смо одлуку да Социјалистичка партија неће учествовати у наставку засиједања ванредне сједнице Скупштине Бањалуке, саопштено је из ове партије.

"Овај град и сви грађани заслужују више и боље него што је актуелна ситуација и сви сносимо одговорност за то. Наш став је да највећу одговорност имају они који управљају процесима", наводи се у саопштењу.

Из СП-а наводе да сви они који су могли да допринесу благовременом усвајању ребаланса буџета нису се савјесно понашали.

"Ми као одговорна политичка партија и одборници не желимо да учествујемо у овој вишеструкој игри.  Наш циљ, морална и политичка обавеза према грађанима је да дјелујемо исправно и вјерујемо да оваквом одлуком то и чинимо", наводе из СП-а.

Како наглашавају, због политичке игре и неодговорности појединаца, у тешку ситуацију су доведени многобројни корисници градског буџета, што никако није смјело да се деси. 

"Што се нас тиче, ребаланс буџета није усвојен, неће ни бити, првенствено јер закон тако налаже. Чекамо редовну сједницу градског парламента како бисмо наставили рад за бољу Бањалуку и све њене грађане", поручили су из СП-а.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: