HFN 5: Борба за кључеве Бањалуке

Станивуковић и Ђајић у рингу?

  • Извор: АТВ
  • 13.03.2024. 17:40

Све своје политичке несугласице, градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић и предсједник Градског одбора СНСД Владо Ђајић могли би да ријеше, вјеровали или не, у рингу.

Hektor fight night организација, чија је ревија проглашена за најбољи спортски догађај у Републици Српској, позвала је Станивуковића и Ђајића да снаге укрсте у рингу. Оснивач HFN организације Предраг Станковић данас је на клупском Инстаграм профилу позвао "главне јунаке" да на витешки начин ријеше проблеме који су одавно на површини. Меч би носио назив ''Борба за кључеве града'', а одржао би се 6. септембра у дворани Борик у склопу HFN 5.

"Нека то буде наш главни меч. Мислим да грађани Бањалуке то заиста желе. Ми као Hektor team можемо да припремимо доктора Ђајића за меч, а мој приједлог је да градоначелник припреме одради у Боксерском клубу Славија чији је члан. Сматрам да ће се видјети ко је јачи те да поражени мало 'подвије реп''што би рекао наш народ, па да послије заједно идемо у будућност“, поручио је Станковић.

Већ по првим реакцијама јасно је да ова идеја изазива огромну пажњу јавности. Станивуковић има одређено искуство у борилачким спортовима, а недавно је одрадио и кик бокс тренинг у Арес џиму код Дениса Марјановића. Свакако да је много млађи од најљућег ривала, али на страни Ђајића је искуство па појединци сматрају да доктор има своје шансе. Наводно, и један и други су заинтересовани за меч, а остаје да се види да ли ће се ова идеја и изродити у судар Станивуковића и Ђајића у рингу Hektor hight night организације.

Пратите нас и путем Вибера