Станивуковић о истрази против њега: Будалаштина и политичка прича

 • Извор: АТВ
 • 03.04.2024. 14:16

Будалаштина и једна политичка прича, тако је градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић прокоментарисао извјештај који против њега полиција поднијела Окружном јавном тужилаштву због ненамјенског трошења кредитних средстава.

Он је рекао да је полиција самоиницијативно прикупљала податке, те да нема наредбе о спровођењу истраге Тужилаштва, у овом тренутку. 

„Наравно, код нас се све то своди на политику. Ја ћу јавности у наредном периоду изаћи и показати доказе како Владо Ђајић (предсједник ГрО СНСД Бањалука) врши притиске на двије особе из полиције да ово раде“, рекао је Станивуковић новинарима у Бањалуци.

Поновио је да је то једна политичка прича и додао да је он најсрећнији и најпоноснији градоначелник.

Градоначелник под истрагом: Кружни ток под лупом Тужилаштва!

Градоначелник под истрагом: Кружни ток под лупом Тужилаштва!

"Зато што кажу ненамјенски се троше паре а ви одете и видите кружни ток, ви видите парк, видите да смо помогли дјеци за туђу његу, дакле то су средства утрошена за људе“, рекао је градоначелник Бањалуке.

Открио је да је јуче био у полицији, и како каже, тамо му је било лијепо.

"Неко покушава мене политички да поремети, да ме застраши, а ја сам толико навикао ићи у полицију. Мислим да је ово мени двадесет и нека пријава, а ни за једну није била истрага спроведена", изјавио је он.

Као је АТВ раније објавио, градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић и в.д. начелник Одјељења за просторно уређење Градске управе Вук Вишекруна под истрагом су полиције и тужилаштва због сумње да су ненамјенски утрошили 1,7 милиона марака из кредитних средстава.

Истрагу води Окружно јавно тужилаштво Бањалука које градоначелника Станивуковића сумњичи за кривично дјело обмане при добијању кредита, а Вишекруну за злоупотребу службеног положаја или овлаштења.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?