Сарајево

Бахатост у режији Раме Исака: Погледајте како паркира министар полиције

  • Извор: боснаинфо.ба
  • 26.02.2024. 16:16

Бахатост многих возача који паркирају непрописно у Сарајеву, али и другим градовима БиХ постала је свакодневница.

Али кад се бахато понаша и један министар, онда се с правом питамо куда све ово иде?

Федерални министар унутрашњих послова Рамо Исак снимљен је данас у једној од главних улица Сарајева.

Наиме, у улици Маршала Тита на трамвајским шинама било је паркирано возило Раме Исака док је он уредно разговарао испред једног локалног угоститељског објекта.

Како пише портал "Босна инфо", на аутомобилу су била упаљена сва четири жмигавца, у возилу је био лични шофер, а члан обезбјеђења био је у непосредној близини Исака.

Према закону ниједно возило не смије се заустављати на трамвајским шинама. Иза возила Исака створила се колона возила, гдје су возачи били приморани да исто заобиђу.


Дјечак на тротинету поломио рампу у Бањалуци

Дјечак на тротинету поломио рампу у Бањалуци

Аутомобили на путевима с упаљена сва 4 жмигавца и често без возача је свакодневица У БиХ. Аутомобили тако стоје пред киосцима, трговинама, пекарама или насред цесте као данашње возило Раме Исака и све је наизглед у реду јер су упаљена сва четири показивача смјера што је балкански превод за "Није прекршај, само сам на секунд скочио нешто обавити“.

Према закону о саобраћају ниједно возило не смије се задржавати и паркирати на шинама. Упаљена сва четири жмигавца ништа не значе осим ако није хитан случај када је некоме живот угрожен.

Недавно је и бивша директорица КЦУС-а Себија Изетбеговић снимљена у истој улици, гдје је за разлику од Исака отишла корак даље, па је паркирала свој теренац на тротоару док је обавила куповину.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.