Halid Genjac

Džaferović vodi ispred Bećirovića i Radončića

  • 07.10.2018. 22:17

Generalni sekretar SDA Halid Genjac je kazao da na osnovu više od 150 hiljada obrađenih glasova za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda vodi Šefik Džaferović ispred Denisa Bećirovića. On je kazao da je Šefik Džaferović prvi sa 42 posto glasova, drugi Denis Bećirović s 33 posto, a Fahrudin Radončić treći s 11 posto osvojenih glasova.

"Riječ je o prilično značajnom rezultatu. Mogu reći da su rezultati bolji nego što smo očekivali kada je riječ o članu Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda", dodao je Genjac.

On je kazao da se može nagovijestiti pobjednik za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda s obzirom na to da Džaferović konstantno vodi uz razliku blizu 10 posto.

Kada je riječ o izboru člana Predsjedništva BiH iz hrvatskog naroda, prema riječima Halida Genjca, na osnovu dosadašnjih prebrojanih glasova vodi Željko Komšić sa 65 posto glasova ispred Čovića koji ima podršku 25 posto glasova, a treća je Diana Zelenika sa četiri posto.

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)