Привиђења

Хелезове приче пресипање из шупљег у празно

  • Извор: АТВ
  • 25.11.2023. 19:12

Након Рогатице паравојни кампови, које наводно воде Руси, Зукану Хелезу почели су се привиђати и у околини Сарајева. Од таквих тврдњи Хелез ни данас не одустаје.

То је само један од разлога због којег ни једна одлука о одбрани неће проћи Савјет министара све док је Хелез министар, јасан је Милорад Додик. Каже, Хелез својим причама само шири лажи. 

"Ниједна одлука на Савјету министара док је Хелез министар неће проћи везано за одбрану. Не може се прихватити да неко буде заједнички министар и да лаже“, рекао је данас предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Да су Хелезове тврдње класично преливање из шупљег у празно сматра и Мирко Околић. Ништа од тога није у његовој самој режији већ одређених политичких кругова у Сарајеву. Циљ је скренути са теме на коју су српски представници упозорили у недавно упућеном писму о параџематима.

"Да се ублажи тај удар сада, да у ФБиХ постоје одређене, да кажем, милитантне групе, које су за изразиту подршку Палестини односно Хамасу, не Палестини. Сада би то требало да се прелије, разводни отварањем овог предмета у Тужилаштву“, каже бивши замјеник министра одбране Мирко Околић.

Тужно и жалосно. Такве приче нису реалност, каже професор Милош Шолаја. Ово је само додатно уношење несигурности у БиХ али и одмјеравање политичке моћи. 

"Постоје људи који и даље мисле да рат рјешава проблеме, нема њих много али су у стању да направе проблем са безбједношћу“, каже професор међународних односа на Факултету политичких наука Милош Шолаја.

О свему ће расправљати и Предсједништво БиХ. На столу ће се поред тврдњи о камповима наћи и оне о терористичким ћелијама, каже то Жељко Комшић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина