Šef Predstavništva Srpske u Vašingtonu

Kesić: Izmještanje Ambasade u Izraelu unaprijedilo bi zvanične odnose

  • 08.09.2020. 15:48

Šef Predstavništva Republike Srpske u Vašingtonu Obrad Kesić izjavio je danas Srni da bi izmještanje Ambasade BiH iz Tel Aviva u Јerusalim u američkoj administraciji bilo prihvaćeno kao značajan pomak u zvaničnim odnosima sa BiH.

"Poznato je da je ovo pitanje prioritet za američku administraciju i mnogo bi značilo u unapređenju odnosa Sarajeva i Vašingtona", rekao je Kesić.

Međutim, kaže on, vidljiva je licemjernost članova Predsjedništva BiH Šefika Džeferovića i Željka Komšića kada se govori o izmještanju Ambasade BiH.

"Kada se Džaferović i Komšić zalažu za neke stvari za koje smatraju da su prioritet, a bez konsultacija sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, onda nije problem. Sada ne žele da razgovaraju o ovom pitanju i samim tim jasno je koliko su nedosljedni i licemjerni", dodao je Kesić.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм