НСРС

Љубојевић: Перјаница СДА Сена Узуновић диплому може бацити под ноге, јер за друго и није

  • Извор: СРНА
  • 06.02.2024. 14:35

Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Ања Љубојевић изјавила је Срни да је узданица СДА Сена Узуновић веома смишљено и преко ноћи постављена за судију у предмету против предсједника Републике Српске Милорада Додика, а све само са једним циљем - да се по налогу Мајкла Марфија, Кристијана Шмита и сарајевских србомрзаца убрза поступак и "скине глава" главној сметњи за стварање унитарне БиХ.

Након што су службеници америчке Амбасаде у БиХ прешли цијелу Републику Српску и увидјели коју подршку ужива предсједник Српске, рекла је Љубојевићева, схватили су да је једини начин да га склоне са политичке сцене - пријеки суд.

"С обзиром на то ко је данас све судија и тужилац, а посебно каква им је прошлост, јасно нам је било од почетка шта је суштина поступка против предсједника Републике Српске, што је јуче дефинитивно и потврђено. Након што судија Мирсад Стрика није желио или није могао након дугогодишње каријере да погази диплому, одмах се нашла узданица и перјаница СДА Сена Узуновић која се објеручке прихватила 'прљавог посла' из мржње према свему српском", рекла је Љубојевићева.


Цијена сока у Сарајеву шокирала и бившу министарку: Па није суво злато

Цијена сока у Сарајеву шокирала и бившу министарку: Па није суво злато

Она је нагласила да Узуновићева није ни "С" од судије, јер да јесте пресудила би муслиманским злочинцима који су починили свирепе злочине у Брадини и Коњицу против српских цивила за вријеме свог "судовања" у Коњицу и Мостару.

"Питала бих је само једно, као жена жену, да ли је бар некада прогања некажњено убиство угледне четворочлане породице Голубовић, родитеља и два недужна дјечака Петра и Павла. Да ли има бар мало мало осјећаја према недужној дјеци која су мучки убијена само зато што су српске националности или то за њу и њено схватање права и правде није злочин", упитала је Љубојевићева.

Она је навла да је Узуновићевој очигледно важније да испуни захтјеве својих налогодаваца у лику разних Марфија и странке (СДА) која је и довела на мјесто судије, него да се држи права и правде, а своје диплому слободно може бацити под ноге, јер за друго и није.

Пратите нас и путем Вибера

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.