Mostar: Održana završna konvencija srpske liste

  • 18.12.2020. 16:25

Nosilac liste "Ostajte ovdje - zajedno za naš Mostar" Velibor Milivojević pozvao je sa završne konvencije sve građane Mostara da izađu na izbore u nedjelju, 20. decembra i glasaju za srpsku listu, čiji će se kandidati zalagati za ravnopravnost svih.

"Siguran sam i obećavam vam da nećete pogriješiti. Ovo je lista sa koje će se svaki kandidat zalagati za svaku potrebu u kojoj se nađe bilo koji građanin Mostara", poručio je Milivojević.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Mladen Krnjeušić rekao je da njegovoj sreći nema kraja jer se nakon 20 godina djelovanja SNSD-a u Mostaru danas sa sigurnošću može tvrditi da Srbi iduće sedmice ulaze u Gradsko vijeće.

Potpredsjednik SDS-a u Mostaru LJubiša Tamindžija naglasio je da se izborima u ovom gradu najviše raduje srpski narod.

"Nadamo se da ćemo ujedinjeni pobijediti i ostvariti se kao politički narod u Mostaru", rekao je Tamindžija.

Kandidat sa liste Radislav Tubić očekuje da se od ponedjeljka, 21. decembra, može očekivati da legitimni predstavnici Srba ulaze u Gradsko vijeće Mostara.

"Od ponedjeljka kreće jedno novo doba za Srbe u Mostaru. Gradićemo Mostar, ali prije svega, srpsku zajednicu u Mostaru", poručio je Tubić.

Kandidat sa liste Dušan Golo poručio je da srpski narod u Mostaru ne može više da bude u ponižavajućem položaju u koji su ga dovele druge političke partije i predstavnici druga dva naroda, ali i sunarodnici koji se nalaze na listama drugih političkih partija.

"Samo na izborima se možemo izboriti da budemo svoji na svome", zaključio je Golo.

Završna konvencija liste "Ostajte ovdje - zajedno za naš Mostar" održana je u hotelu "Mostar", a podrška im je stigla sa svih strana. 

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм