"Граница постоји"

Нобило: Постојање било какво високог представника је негација демократије

  • 24.11.2023. 13:22

Постојање било каквог високог представника је негација демократије, а посебно овог који доноси законе, рекао је адвокат Анто Нобило.

"Као правника ме шокира чињеница да постоји човјек који доноси законе! Да ли сте икада чули да постоји један човјек који може донијети било који закон укључујући и закон који гласи: 'Ако не поштујеш моје одлуке мораш ићи у затвор'. Само у БиХ постоји човјек који може то да ради. То је врхунац апсурда и негација демократије, а на западу тврде да се то не смије радити", истакао је Нобило, који је савјетник тима одбране предсједника Републике Српске Милорада Додика.

Гостујући у првој епизоди подкаста "Граница постоји", који ће бити емитован вечерас у 18.00 часова, Нобило је нагласио да је легитимно да постоји политичка борба против нелегалног високог представника.

"Не видим проблем да неко има политички програм чије дјеловање је усмјерено против страног гувернера који сам доноси законе", закључио је Нобило, гостујући у подкасту "Граница постоји" чије емитовање почиње данас, а који је наставак активности подршке институцијама Републике Српске исказаним кроз народне протесте који су организовани 17 пута на граници између Републике Српске и сусједне ФБиХ.

Прва епизода подкаста "Граница постоји" биће емитована на ОВОЈ интернет адреси.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.