Амерички амбасадор

Одвлачења централе хрватског плинског бизниса у Сарајево - Марфи свађа Хрвате са Човићем

  • Извор: Агенције
  • 25.04.2024. 09:07

Када би био коректан Селмин лобист на Суду БиХ пријавио би сам себе, судовима БиХ, за корупцију и притисак на Тужилаштво БиХ у афери скривања ратног злочина у Бугојну, пише Поскоко.инфо.

Потом би послао Бајдену неопозиву оставку на мјесто  амбасадора Америке у БиХ с појашњењем да је ухапшен у корупцији и помагању масовним убицама. Особито г. Млаћи.

Потом би се јавно извинио Асанжу због патње и тортуре, коју тај племенити човјек пролази због тираније Владе САД-а. А потом би БиХ требала, у име свих жртава Бугојна, Асанжа прогласити бх. шефом дипломатије, да човјек добије имунитет, који сада ужива Марфи, напусти државе и тамнице које га муче и дође нам у БиХ предавати о слободи медија и живљења, наводи се у тексту Поскок.инфо.

Управо је Асанж провалио Марфија као једну од највјернијих муџахединских политичких мула у БиХ када је објавио сљедећи документ из којега је јасно да је Марфију најобичнија плаћена политичка проститутка.

Рећи ћете да смо груби? Нисмо. Десетине мртвих Хрвата Бугојна овај текст назвали би јако благим.

Овај папир који је Асанж објавио неупитно доказује ништавило и нељудскост човјека званог Марфи:

Како је видљиво из текста, још давне 2007-е године Марфи се појавио на Суду за ратне злочине гдје је изражавањем бриге за судбину Селме Цикотића истоме осигурао двије министарске каријере умјесто затвора. Сасвим довољан документ да Тужилаштво БиХ покрене истрагу против Марфија. Али, оно не покреће. Документ је довољан и да Република Хрватска или српски тужиоци или чак часни амерички тужиоци покрену процес против Марфија.

Како службено Стејт Департмент има нулту толеранцију на заштиту ратних злочинаца, усудићемо се закључити да је Марфи у БиХ, схватио да је прилично изолован, посебно тих давних година, да САД влада не прати толико шта се ту догађа, да су фокусирани на авганистанске талибане, да их босански талибан Селмо не секира превише и да је сјајно вријеме да се и он коначно обогати муслиманским парама.

То је и учинио. Осигурао је Селми Цикотићу мандате и пол слободе, згрнуо сјајну лову, ушуткао медије и ево га вратио се у својству амбасадора.

Ковачевић: Успјех у БиХ постигнут баш захваљујући Додику, а упркос Марфију

Ковачевић: Успјех у БиХ постигнут баш захваљујући Додику, а упркос Марфију

Зликовац се увијек враћа на мјесто злочина, стоји у тексту Поскок.инфо.

А догодило се то коначно баш сада када се структура на Тужилаштву донекле промијенила и случај је некако извађен из ладице.

Марфијев омиљени пословни партнер, којег је хвалио НАТО-у и својој влади као незамјењивог кадра, налази се на оптуженичкој клупи за вишеструка убиства цивила.

Марфијев, дакле клипан, његов пулен и адут, његово похвално мишљење оптужен је да је убијао, одводио, трпао, комадао и разгонио на више локација по Бугојну и Ростову, мртва тијела хрватских интелектуалаца Бугојна, професора и синова им, свих оних који су били пријетња “новом сјемену Ислама” како ли већ назва питорескни и пространи Простор Џихада шјор Махмуљин, тренутно господин на одмору у Турској.

Дакле то је морална позиција с које нам проповиједа ово корумпирано чудовиште Марфи када нам пријети како и на који начин ми на својој земљи имамо уређивати корпорације и бизнисе.

Он док морализује, због њега труне преко 30 тијела Хрвата, преко 30 година, на својој земљи, на дједовини, док њихове породице чекају правду на бх. судовима.

Док нам ово размажено дериште морализује, због њега труне и часни човјек Асанж.

И сада пазите, каквим нас Ај-кјуем корсти, као да само задњи дебили свијета.

Каже мафијаш: "То Драган Човић, драги Хрвати жели направити фирму за себе, е па не дајте му, устаните против њега дајте да сједиште фирме буде ту код Селме, код Хасана, код Мерсихе".

Постали партнери: СДС-ов Зоран Видић се састао са Марфијем!

Постали партнери: СДС-ов Зоран Видић се састао са Марфијем!

Он више и не зна скрити да се ту вратио по нову накнаду, и да је уговорио провизију ако испослује да сједиште плинског бизниса буде у Сарајеву. Он као да није проваљен. А Стејт Департмент, као да ништа од овог не види. Као да им је посве нормално да су им амбасадори по свијету прости трговци утицајем.

Је ли то све што је остало од оне силне Америке за коју је живот дао Петар наш несрећни Херцег? Је ли био толико слуђен злом фашизма да је вјеровао да ће Америка заиста израсти у доброг полицајца који никада неће служити злу? Шта да је у том трену знао да ће амерички политичари једног дана у земљи његовог оца и матере прогонити његов народ за шаку муџахединских дева и покоји милион?

Када би барем “господин”, ако већ нема части да се пријави Суду БиХ за посредовање и заустављање истрага око ратних злочина, био толико коректан, да нас не вријеђа у памет с овако глупом причом и да нам наброји барем једну корпорацију која функционише из Сарајева на Федералном нивоу, а да се у њој Хрват и Србин не осјећају протјерани и обесправљени.

Ево му примјера ФТВ-а, куће смјештене у Сарајеву, на чијем је челу доказани олош и ИСИЛ-овац те пар марксисоида именованих указом америчког губернатора за Хрвате у БиХ у доба алијанси и платформи. Нека нас покуша увјерити да нова фирма са сједиштем у Сарајеву неће имати неког Џемала Шабића на челу, да ће радити поштено независно о нацији којој припада њен корисник и да ту неће бити простора за џихад. Барем не у мјери у којој се на Федералној.ба раширио.

Шта је од програма те куће хрватско нека нам појасни Марфију? Шта је на програму те ТВ куће нешто што Хрват у својој ФБиХ може назвати добром емисијом? Шта је од информативног програма те ТВ куће објективно и није обојено исламизмом?

Молимо да нас корумпирани амерички олош престане вријеђати.

И увјеравати нас како смо слијепи и не видимо бољу будућност, и како је руски плин кваран, а његов амерички мирише. Чак и кад је три пута скупљи.

Молимо га да се уозбиљи. Да нас престане сматрати идиотима који не схватамо шта је планирао, и увјеравати нас како он зна шта је боље за нас, и куда требају ићи руте, а куда не. И ко је наш пљачкаш.

Те како ће поред наших очију Драган Човић од јавног бизниса направити приватну компанију.

Неће болан. И нећеш ти нама у нашој земљи говорити какве ћемо твртке оснивати. И гдје ће им сједишта бити. Понудио си услугу Селминима. Пробај ју извршити господски и без завртања рукава. Или сјаши.

Пошаљи болан тенкове, састави црне листе, сруши споменик Петру Херцегу у Еранији, запали хрватски барјак усред Љубушког, кад ти толико смета јадниче, бит ће ти раја из амбасаде задовољна. Пљескаће ти и Мујо и Хасо. Опљачкај нам оно што ниси 2001. Али немој нас понижавати, дебилу, стоји у тексту Поскок.инфо.

(Извор: Поскок.инфо)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.