Sarajevo

Počela vanredna sjednica Savjeta ministara

 • Извор: СРНА
 • 25.07.2023. 18:17

U Sarajevu je, nakon redovne, počela i vanredna sjednica Savjeta ministara, na čijem dnevnom redu je prijedlog odluke o ponavljanju količina tarifnih kvota u ovoj godini koje se odnose na uvoz sirovog šećera od šećerne trske za rafinisanje.

Predlagač ove tačke je Ministaratvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu minsitara, koje će ministrima predsaviti i informaciju o konkursnoj proceduri za izbor tri člana Savjeta za državnu pomoć BiH.

Na dnevnom redu je i prijedlog odluke o izmjeni odluke o koeficijentima za diplomatsko-konzularno osoblje, objavljeno je na stranici Savjeta ministara.

Na prijedlog Ministarstva bezbjednosti, na dnevnom redu je i prijedlog odluke o izmjeni odluke o imenovanju Komisije za rješavanje žalbi u postupku bezbjednosnog provjeravanja.

Pred ministrima bi se trebala naći i obavještenja o isteku mandata vršioca dužnosti direktora Agencije za antidoping kontrolu BiH, vršioca dužnosti direktora Agencije za rad i zapošljavanje, te direktoru Službe za zajedničke poslove institucija BiH.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.