Sarajevo

Počela vanredna sjednica Savjeta ministara

  • Извор: СРНА
  • 25.07.2023. 18:17

U Sarajevu je, nakon redovne, počela i vanredna sjednica Savjeta ministara, na čijem dnevnom redu je prijedlog odluke o ponavljanju količina tarifnih kvota u ovoj godini koje se odnose na uvoz sirovog šećera od šećerne trske za rafinisanje.

Predlagač ove tačke je Ministaratvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu minsitara, koje će ministrima predsaviti i informaciju o konkursnoj proceduri za izbor tri člana Savjeta za državnu pomoć BiH.

Na dnevnom redu je i prijedlog odluke o izmjeni odluke o koeficijentima za diplomatsko-konzularno osoblje, objavljeno je na stranici Savjeta ministara.

Na prijedlog Ministarstva bezbjednosti, na dnevnom redu je i prijedlog odluke o izmjeni odluke o imenovanju Komisije za rješavanje žalbi u postupku bezbjednosnog provjeravanja.

Pred ministrima bi se trebala naći i obavještenja o isteku mandata vršioca dužnosti direktora Agencije za antidoping kontrolu BiH, vršioca dužnosti direktora Agencije za rad i zapošljavanje, te direktoru Službe za zajedničke poslove institucija BiH.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)