Сања Вулић

"Са својим сулудим идејама, Шмит сваким даном све више открива право лице"

  • 20.12.2023. 12:23

Предсједавајућа Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је Срни да сваким даном лажни високи представник Кристијан Шмит све више открива своје право лице и да је више него очигледно да му је омиљена књига "Mein kampf" Адолфа Хитлера, а да своје сулуде идеје црпи из учења највећег нацистичког идеолога Алфреда Розенберга.

"Питам се да ли је лажни високи представник за Србе припремио и бијеле траке око руке да нам стави, а да нашег предсједника Милорада Додика посредством нелегитимног Суда БиХ принесе као жртву својим политичким менторима из Сарајева", упитала је Вулићева, коментаришући Шмитову поруку да је прослава 9. јануара као Дана Републике Српске "јасан и директан пропуст у спровођењу одлука Уставног суда БиХ, као и одлука високог представника".

Шмит поново пријети: Сада је ударио на 9. јануар!

Шмит поново пријети: Сада је ударио на 9. јануар!

Она је упитала да ли се то спрема нека нова Кристална ноћ, овај пут у овој накарадној творевини БиХ?

"Сувише је случајности да би имали икакву сумњу како се историја опет и изнова понавља", оцијенила је она.

"Шмит не може Србима да забрани обиљежавање 9. јануара - Дана Републике"

Шмит је рекао да је прослава 9. јануара као Дана Републике Српске "јасан и директан пропуст у спровођењу одлука Уставног суда БиХ, као и одлука високог представника", те додао да непоштовање одлука Уставног суда представља кривично дјело према Кривичном закону БиХ.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:15 Документарни програм (Р)

    'Документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.