Сњежана Новаковић Бурсаћ

"Сви актери да испоштују договор, па неће бити проблема са поштовањем обавеза"

  • Извор: СРНА
  • 10.02.2024. 15:40

Делегат Клуба српског народа у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Сњежана Новаковић Бурсаћ рекла је Срни да, уколико буде воље свих актера на провођењу свих договорених рјешења, БиХ неће ући у проблем са поштовањем својих обавеза према Манивалу.

"Прије свега морамо показати стварну намјеру свих актера према поштовању свих договорених закључака", истакла је Бурсаћева поводом позива Делегације ЕУ да идуће седмице Дом народа одржи сједницу и усвоји закон о спречавању прања новца и финансирања тероризма.

Бурсаћева је указала да је цјелокупна јавност свједочила интензивном преговарању које се догодило прошле седмице и додала да у складу са постигнутим договорима треба бити успостављена динамика.

Она је нагласила да самим тим не стоји и неприкладни су позиви било кога да у одређене термине заказује сједнице.


Путин: Циљ изградња праведног мултиполарног свјетског поретка

Путин: Циљ изградња праведног мултиполарног свјетског поретка

"Ми смо спремни и заговарамо да испоштујемо цјелокупан договор, а наравно да смо свјесни ситуације везано за посматрачку мисију Манивала", рекла је Бурсаћева.

Делегација ЕУ у БиХ позвала је данас Дом народа Парламентарне скупштине БиХ да наредне седмице закаже сједницу и усвоји закон о спречавању прања новца и финансирања тероризма.

Из Делегације ЕУ у БиХ истичу да је потребно хитно заказати сједницу идуће седмице, јер Комитет Манивал Савјета Европе долази у БиХ, у понедјељак, 12. фебруара, ради процјене да ли је БиХ постигла задовољавајући ниво стандарда у области спречавања прања новца и финансирања тероризма.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.