Инцидент

У Бихаћу нападнути млади фудбалери, псовали им српску мајку!

  • 28.12.2023. 14:54

Екипа младих фудбалера из Дрвара нападнута је физички и вербално на турниру у малом фудбалу у Бихаћу, а нападачи су им псовали "српску и четничку мајку", речено је Срни у дрварском Фудбалском клубу "Борац", у којем напомињу да је овај напад на српску дјецу инцидент великих размјера.

"Поред физичког напада на једног малољетног фудбалера, којем је нанесена лакша физичка повреда испод ока, екипа је и вербално нападнута на највулгарнији начин, односно псована им је српска и четничка мајка", наводе из овог спортског колектива. 

Дрварски "Борац", као и родитељи, траже хитну реакцију надлежних како би овај догађај био разријешен и да се никада више не понови. 

"Овај догађај не смије бити заташкан. Дрвар и Бихаћ су увијек имали добре односе, али овај случај нас је запрепастио", истакли су из "Борца". 

У овом спортском колективу су напоменули да је трагично што су дрварске младе спортисте, који имају од 14 до 18 година, напале особе старије од 30 година. 

"Несхватљиво је да се у спорту шире мржња и национализам", поручили су из "Борца" поводом синоћњег инцидента, о којем је обавијештена и полиција у Бихаћу.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм