Poslanik u Predstavničkom domu

Vulić: Krenuli su đonom na Srbe

  • Извор: СРНА
  • 19.04.2023. 17:10

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je danas da Denis Zvizdić nije ispoštovao Srbe te da je to krajnje nedopustivo ponašanje.

"Ovo što smo danas doživjeli mi Srbi iz Republike Srpske je krajnje nedopustivo. Nevjerovatan je odnos predsjedavajućeg Doma prema poslaniku koji je u istom rangu kao predsjedavajući. Krenuli su đonom na Srbe, konkretno na kolegu (Milorada) Kojića i kada sam zamolila za red i poštovanje u sali, da nam gosti ne dobacuju tako pogrdno i ružno, nepristojono, predsjedavajući je ironično rekao: 'Uh'", istakla je Vulićeva.

Ona je rekla da ukoliko misle da su Srbi blesavi, da samo Bošnjaci mogu da se okupljaju oko nekih ideja i da budu jedinstveni, to je iluzija. "I mi Srbi možemo biti jedinstveni, itekako. Ne možete nas tako nepoštovati", izjavila je Vulićeva.

Poslanici iz Srpske napustili sjednicu Predstavničkog doma

Poslanici iz Srpske napustili sjednicu Predstavničkog doma

Darko Babalj (SDS) je rekao da današnju sjednicu napuštaju zbog zajedničke izjave Bošnjaka o tzv "državnoj imovini" kojom traže da se politika bavi nekim stvarima.

Milan Petković (Ujedinjena Srpska) izjavio je da je povrijeđen i šokiran izjavom bošnjačkih političara, dodavši da bi sve što bi rekao možda bilo nepristojno.

"Šokiran sam i iznenađen izjavom koju su potpisali bošnjački političari. Bilo šta što bih rekao moglo bi izaći iz okvira pristojnosti. Pozvao bih svoje kolege u Predstavničkom domu da razmotrimo da li ćemo uopšte učestvovati u vlasti. Nemamo više o čemu pričati. Hvala vam i vidimo se", izjavio je Petković.

Petković: Nasrtajima na imovinu Srpske gase BiH

Petković: Nasrtajima na imovinu Srpske gase BiH

Dopredsjedavajući Nebojša Radmanović rekao je da je današnja izjava o imovini bila prijeteća.

"Oni prijete svima. Ovo je ciljani napad na neki drugu stranu", istakao je Radmanović. 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.