Најрадоснији празник

Божићна чаролија у породици Андричић

  • Извор: АТВ
  • 25.12.2023. 19:24

Уз здравицу, пјесму и весеље прославља се Божић у породици Андричић. Из Аустрије дошли су у родни Котор Варош како би за најрадоснији празник били са породицом и пријатељима.

"Моје срце је овдје, ја када дођем овдје, иако не знам више толико народа, као што сам некада знао, али мени је овде срце на мјесту. Мени то пуно значи, тај осјећај у срцу и души, дође се ту види се много пријатеља, а за вјеру значи исто пуно јер је то један од најрадоснијих благдана када се Исус родио", рекао је Јуро Андричић.

Са синовима Давидом и Иваном, у породичној атмосфери и уз молитву обиљежавају рођење Христово. 

  Сарма, супа, домаћи колачи само су нека од јела која се нађу на божићној трпези. Све је припремљено с љубављу, кажу домаћини. 

"Наша божићна трпеза је традиционална трпеза. Сарма, печење, јуха добра, француска салата, колачи, кекси, све што се може на столу стоји. За Божић скупи се цијела породица, ми имамо још и ћерку која је удата и долазе наши пријатељи браћа, фамилија у већем броју долази", каже Јасна Андричић.

Радост Божића је у овој породици велика. Кажу да чувају традицију која их спаја и љубав према ближњима.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм