Uništavanje

Građani: Neka se kazne oni koji prave štetu

  • Извор: АТВ
  • 18.04.2023. 19:13

Niko nema ništa protiv da se kazne oni koji na bilo koji način oštećuju saobraćajne znakove. Posebno oni koji se parkiraju na mjestu za invalide. Svega ima, kažu u Bijeljini.

To da se parkira ko gdje stigne jer mu baš tu odgovara nažalost, kažu građani, nije ništa čudno. Pitaju još i kome smetaju saobraćajni znakovi?

Trebalo bi da se ti problemi rješavaju, kažu Banjalučani. Svega se i oni nagledaju po gradu. 

- U našoj državi je puno nesavjesnih vozača koji se parkiraju na mjestima gdje i nije obilježeno i gdje nije primjereno, ali opet ima i druga strana priče za početnike koji bi mogli dobiti jedan kazneni bod odmah u startu pa bi njima predstavljalo problem. 

- Slažem se sa tim zakonima i mislim da treba pojačati i kontrole i kazne.

- Pa neka, mora država malo i da zaradi, ali da se i mi malo priberemo pameti. 

Valjalo bi pripaziti na te stvari, pogotovo zbog kaznenih bodova. Nepropisnog parkiranja ima i previše, a jedan bod za tako nešto možda bi i mogao da utiče na nesavjesne vozače. Ako se skupi sedam, mora se na predavanje o bezbjednosti saobraćaja.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:45 АТВ интервју

    ''АТВ интервју

  • 21:15 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.