Policijska uprava Bijeljina

Mladić uništavao izborne panoe

  • 07.09.2018. 11:16

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina identifikovali su muškarca čiji su inicijali S.Ž. (22) iz ovog grada koji je u Ulici Vuka Karadžića oborio i uništio panoe političkih stranaka.

Iz Policijske uprave je saopšteno da je policija noćas u 1.15 časova uočila da su reklamni panoi političkih stranaka oboreni, a izborni panoi koji su postavljeni u toku noći uništeni, i brzom intervencijom identifikovala osumnjičenog, koji će biti prekršajno sankcionisan. 

Iz policije podsjećaju da je za neovlašćeno cijepanje, uklanjanje ili oštećenje javnih oglasa, objava ili predmeta koje postavljaju državni ili organi jedinica lokalne samouprave ili izbornih oglasa istaknutih u skladu sa propisima, kao i sprečavanje isticanja predviđena novčana kazna od 300 KM do 900 KM. 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.