Krvav hljeb

Građevinac Nemanja mnogima očitao lekciju: "Da nije nas prljavih i znojavih, život bi vam stao"

  • Извор: Ало
  • 05.07.2023. 11:18

Građevinski hljeb se teško zarađuje, a za ovaj posao odlučuju se samo vrijedni i istrajni ljudi. Jedan od takvih je i Nemanja koji je na svom Fejsbuk profilu objasnio kakav je to život i kroz šta prolazi on i ljudi iz njegove branše.

"Provedemo danas deset sati na poslu, radimo rukama i mozgom, ali prvenstveno rukama. Ocijediš gaće kad dođeš kući i vidiš da je djevojče od 240 meseci inkasiralo ove nedjelje deset soma evra kačeći dupe na Instagramu i OnliFansi. A mi smo marginalci. Prljavi i znojavi. A mi smo vam sagradili zgrade i sobe u kojima se slikate, puteve na kojima fleksujete tuđa kola, kancelarije gde držite šolju za espreso sa dva prsta ki usranu pelenu. I to je u redu. Donekle. Nije u redu da nas se smatra za nižu vrstu, jer bez nas ovakvih, stao bi vam i život i auto. Mi smo muškarci, mi gradimo stvari. Ako ne uspiju, mi onda gradimo veće, bolje i jače. I mi ne razgovaramo o svojim osjećanjima sa bilo kime. Ne zato jer nas je sramota, nego jer znamo da se nikoga ne tiče. MUNEM“, poručio je Nemanja.

Objava se za kratko vrijeme proširila na Fejsbuku, a komentari podrške se neprestano ređaju. Mnogi su shvatili Nemanju i težak posao kojim se bavi.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.