Покренута акција за помоћ

Младић из БиХ има 5 тумора на мозгу

  • Извор: Агенције
  • 19.11.2023. 15:59

Младић из БиХ Недим има 5 тумора на мозгу и за њега је "Помози.ба" покренуо апел са бројем 17014.

Позивом донирате 2 КМ, а вас молимо за подјелу апела.

Недим Дерљић из мјеста Чипуљић код Бугојна од његове 13. године се бори са рецидивним туморима на мозгу. До сада је имао седам операција мозга и лијеви дио лобање му је одстрањен.

Потребно му је 24.000 евра

Ових пет тумора које тренутно има утичу му на вид, говор и онемогућавају нормалан живот и привређивање за породицу.

За још један у низу оперативних захвата, овај пут у Истанбулу, потребно му је 24.000 еура. Првобитна цијена коју је Недим добио за операцију је била 29.000 евра, али је "помози.ба" организација добила попуст од 5.000 евра.


Невјероватни огласи: Станови у Грчкој с погледом на море јефтинији него у Бањалуци

Невјероватни огласи: Станови у Грчкој с погледом на море јефтинији него у Бањалуци

Овај 32-годишњак живи са супругом и мајком, оца је изгубио давне 1995. године. Он и његова мајка се од његовог раног дјетињства сами боре кроз живот, а Недимова мајка никада неће заборавити дан када је њен син дошао кући из школе жалећи се на главобољу, а одмах потом му је дијагностикован тумор на мозгу.

Да Недим побиједи ову болест за своју мајку и супругу, осим позива на број 17014 можете му помоћи и кликом на опцију “Донирај одмах” или уплатама путем "помози.ба" жиро рачуна.

За кориснике ББИ, Унион и Аса банке, омогућена је и донација путем КВИКО апликације, уз обавезно наглашавање сврхе уплате. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.