Spremni za ljeto 2023. godine?

Novogodišnja akcija u KonTikiju: Do 40% popusta na rani booking+5% popusta na snižene cijene

  • Извор: АТВ
  • 22.12.2022. 14:05

Da li ste spremni za ljeto 2023. godine? KonTiki Travel jeste! Zato je za sve vas pripremio sjajne turističke aranžmane i popuste do čak 40%.

Da li ste spremni za ljeto 2023. godine? KonTiki Travel jeste! Zato je za sve vas pripremio sjajne turističke aranžmane i popuste do čak 40%.

Novogodišnja darivanja stižu, a sa njima osim popusta do 40% za rani booking, sve vas koji napravite rezervaciju do 31.12. očekuje i dodatnih 5% popusta na aranžmane za Tursku. Rezervaciju je moguće izvršiti uplatom od 20% ukupne vrijednosti aranžmana.

Povoljnije cijene аranžmana, mnogo veća raspoloživost hotela i mogućnost plaćanja na rate su samo neke od prednosti ranog booking-a koje možete iskoristiti ako rezervišete ljetovanje već sada.

“Zadovoljstvo naših putnika nam je najvažnije, o čemu svjedoči činjenica da smo samo tokom ove godine koja je na izmaku imali preko 9.000 zadovoljnih putnika koji su uživali u ljepotama Turske i Egipta!“, poručili su iz banjalučkog KonTikija.

Turistička agencija KonTiki Travel svojim odličnim ponudama nadmašila je planirane ciljeve za 2022. godinu, a za narednu godinu sprema jednako odlične ponude, kao i nove destinacije.

“Očekuje vas najbolja ponuda hotela, all inclusive usluga i fenomenalni izleti. Ljeto 2023. nam je na pragu, iskoristite sjajnu priliku da po odličnim cijenama i brojnim dodatnim pogodnostima rezervišete ljetovanje iz snova i uživate u ljepotama Antalijske regije”, poručili su iz KonTikija.

Za više informacija i rezervaciju aranžmana posjetite poslovnicu KonTikija na adresi Kralja Petra I Karađorđevića 93 (u sklopu glavne Pošte), pozovite na broj telefona 051 492 385 ili kontaktirajte na e-mail adresu banjaluka@kontiki.ba.

Тагови:
  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)