Onlajn prodaja poštanskih maraka - Efilatelija.ba 

  • 22.12.2020. 09:59

Poštanska marka je jedan od centralnih simbola pošte, koji se danas podjednako koristi kao sredstvo za plaćanje poštanskih usluga, ali i kao najbolji vid promocije svake zemlje jer se putem poštanske marke ljudi širom svijeta upoznaju sa njenim kulturnim, sportskim i istorijskim vrijednostima.

Kako bi ljubiteljima filatelije u našoj zemlji, ali i širom svijeta približili filatelistička izdanja izdavana tokom godina, Pošte Srpske, koristeći savremenu tehnologiju onlajn kupovine kreirale su veb stranicu Efilatelija.ba.

Pored informacija o markama čija su izdanja planirana u narednom periodu, putem ove stranice moguće je saznati sve o karakteristikama svih dosadašnjih izdanja.

Sva izdanja poštanskih maraka, tabaka, blokova, karneta ili FDC-a dostupna su širom svijeta po nominalnoj vrijednosti, bez skupih provizija bankarskih troškova, jednostavnom i sigurnom kupovinom savremenog sistema.

Puštanjem u rad novog filatelističkog sajta, Pošte Srpske učinile su još jedan korak ka unaprjeđenju svojih usluga, kao i komunikacije sa klijentima.

Narudžbe se plaćaju putem platnih kartica (Visa i MasterCard), bez troškova bankarske provizije i sa mogućnošću besplatne dostave za iznose kupovine preko 100 KM.

Ukoliko ste strastveni kolekcionar ili to želite postati, veb stranica www.efilatelija.ba će vam omogućiti da na jednom mjestu upotpunite svoju zbirku izdanja poštanskih maraka Pošta Srpske, brže i jednostavnije.

Тагови:
  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм