Zagreb

Ostavila mehaničaru velike pare, a onda je uslijedilo neprijatno iznenađenje

  • Извор: Слободна Далмација
  • 10.04.2023. 07:44

U FB grupi koja se bavi različitim vrstama prevara jedna žena iz Zagreba je opisala svoje neugodno iskustvo s majstorom. Priložila je i fotografije i skrinšotove dopisivanja.

Pa kaže:

- Kako dani/mjeseci prolaze, a dotični "gospodin" izbjegava pozive/sastanke i dogovore, vrijeme je da svi saznaju ko je on i kakav je. Ž. *****, lopov i prevarant. Sve ovo iznosim s dokazima, da ne bi bilo kleveta ili laži iznešenih s moje strane.

Krivično ga ne vrijedi goniti jer kako statistički podaci državnog tijela govore (dostupni na internetu na listi dužnika) dužan je preko 500.000 kuna i za poreze ali i za doprinose.

Nakon sudara, na preporuku auto smo dali raditi njemu i trebao je biti gotov do Badnjaka.

Novce za dijelove, okvirno 12.000 kn od mene je dobio jednu veče na ruke, ostatak će dobiti naravno kad auto bude gotov. Ostatak novca je takođe dobio, a kako je napravio auto, procijenite sami.

Auto nije bio gotov, ali svejedno je zvao za Badnjak da mu se posudi novaca jer nema, nismo bili u Zagrebu pa ih Bogu hvala nije ni dobio. Više puta od tada je zvao da se dođe večeras, sutra po auto. AUTO NIJE BIO GOTOV.

Dobio je reklamaciju sigurno dva puta od strane muža i vozača da stavlja polovne dijelove, a ne nove.


Kad je napokon auto bio gotov dovezao ga je po noći da se ne vidi, U 2. mjesecu tek ove godine.

Auto je išao na prodaju i pri pregledu su druga dva mehaničara i limara pokazali šta nije napravio i dokazali sve slikama.

Po ponudi možete vidjeti da su mu plaćeni novi dijelovi i koji sve rad, a po slikama ćete primijetiti da skoro ništa dogovoreno nije odradeno i da je stavljao polovne dijelove. Limariju i lakiranje bi bolje odradilo dijete od četiri godine.

Branik nije ni polovni stavio, a naplatio ga je, nego je stari naš kitao!! Neće da se javi, a i kad se javi ne može pričati, nazovite tada i tada, naravno opet se ne javi. Prije dvije sedmice je rekao da se vidimo u 14 h u subotu, nije se htio opet javiti. Zadnji pokušaj je bio preksinoć, zvala sam sigurno 5, 6 puta, ako ne i više, dotični se odbija javiti.


Radi sada kod jednog čovjeka u Dugavama u mehaničarskoj radnji, ne više na gore datoj adresi. RAČUN JE REKAO POSLATI jos u 2. mjesecu kako bi "opravdao se", naravno DA NIJE POSLAO. Ponovni popravak je koštao 870 evra dodatnih plus kazna iz 1. mjeseca. Nije do novaca nego do prevare i bezobrazluka. Izbjegavati ga u širokom luku.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.