Јахорина

Почео састанак министара пољопривреде

  • Извор: СРНА
  • 07.11.2023. 09:32

На Јахорини је јутрос почео годишњи радни састанак министара, односно шефова делегација надлежних за пољопривреду и рурални развој у југоисточној Европи чији је домаћин Министарство спољне трговине и економских односа у Савјету министара и Стална радна група за регионални рурални развој.

Организатори су најавили да ће на скупу бити разговарано о различитим аспектима регионалне сарадње у пољопривреди и руралном развоју како би се убрзао процес интеграције у ЕУ.

Министарство спољне трговине и економских односа у Савјету министара од Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Црне Горе треба да преузме предсједавање Скупштином Сталне групе за наредну годину.

На састанку учествују делегације Републике Српске, ФБиХ, Мађарске, Сјеверне Македоније, Србије, Црне Горе, Словеније, Молдавије, Бугарске, Хрватске, Албаније, Њемачке, Грузије, Чешке, Француске, те представници Европске комисије и других међународних организација.

Министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара Сташа Кошарац и генерални секретар Сталне радне групе за регионални рурални развој Бобан Илић обратиће се новинарима у 11.30 часова у сали хотела "Термаг" на Јахорини.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)