Nenad Ćuk

Psu Tori pružena medicinska pomoć, ona će danas odmarati

 • Izvor: Srna
 • 14.02.2023. 10:06

Psu Tora, koja zajedno sa pripadnicima Specijalizovane jedinice Uprave civilne zaštite Republike Srpske pretražuje ruševine u turskom gradu Kahramanmarašu, pružena je medicinska pomoć zbog povrede, izjavio je zamjenik direktora Civilne zaštite Nenad Ćuk.

Ćuk je istakao da će Tora, koja ima veliku ulogu u traženju stradalih, danas odmarati i da neće imati nikakvih posljedica.

"Tora se prvi dan posjekla, a juče ujutru smo primijetili da nije dobro. Rana joj je bila malo inficirana. Veterinar joj je očistio i zašio ranu i dao injekciju", pojasnio je Ćuk.

On je Srni rekao će pripadnici Specijalizovane jedinice Civilne zaštite Republike Srpske danas pretraživati ruševine nekadašnjeg hotela u Kahramanmarašu, ali da su šanse male da neko od žrtava bude pronađen živ.

Ćuk je rekao da trenutno teške mašine raščišćavaju ruševinu hotela, te da će nakon toga spasioci iz Republike Srpske pristupiti potrazi za žrtvama.

On je naveo da je juče pronađeno šest tijela.

U zemljotresu koji je 6. februara pogodio Tursku i Siriju poginulo je više od 37.000 ljudi.


 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija:Prevrtljivo srce

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.