Купрес

Сјећате се дјевојке која с оцем чува овце - иде на полицијску академију

  • Извор: Агенције
  • 18.10.2023. 17:40

Пажњу јавности привукла је занимљива прича из Купреса, чија је главна јунакиња дјевојка по имену Аземина Прокошак.

Аземина је примјер да је могуће спојити неспојиво, будући да помаже родитељима око оваца, а упоредо је уписала полицијску академију.

“Што да ме буде стид, поштеног рада? Немам чега да се стидим. Не стидим се што носим опанке, било би ме стид да град прича о мени ‘оваква је, онаква је'”, рекла је Аземина, а на питање шта мисли о животу младих који највише времена проводе у ноћним клубовима, рекла је:

“Људи живе свој живот, немам шта више да кажем. Више бих вољела да има оваквих људи, да се више баве пољопривредом”.

Аземинин отац Хасан Прокошак поносан је на своју кћерку.


Саши Kовачевићу отказали наступ у Хрватској!

Саши Kовачевићу отказали наступ у Хрватској!

“Све сам жеље испунио, али хвала Богу да овако раде. Она нам помаже стално. Ако ће ићи на академију, помагаће нам кад буде имала времена. Ја сам својом дјецом презадовољан, свакоме бих овакву дјецу пожелио. Читава породица је укључена у овај посао”, рекао је Хасан за Јутјуб канал “Средња Босна Данас”.

Снимак са Купреса изазвао је много позитивних коментара.

“Одавно нисам видјела љепшу дјевојку, као лутка је. Још вриједна и поштена”, “Она треба да буде узор омладини како се треба живјети. Свака част дјевојци и пуно здравља и среће”, “Овај отац и кћерка могу да буду само поносни што су поштени, што се држе правих вриједности. Од срца им желим да успјешно живе од свог посла, свим таквим породицама то желим јер се и сам бавим воћарством”, ”Мислио сам да не постоје више овако вриједне дјевојке и радне”, само су неки од коментара…

Аземина Прокошак је истакла да јој је амбиција да остане живјети и радити у Босни и Херцеговини.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?