У суботу

Смотра Одреда извиђача "22. април“ поводом имендана

  • Извор: АТВ
  • 19.04.2024. 11:35

Поводом имендана Одреда извиђача "22. април“, у суботу 20. априла биће организована смотра, наведено је из овог одреда.

Како су навели организатори, у 11 часова биће организовано постројавање на бањалучкој плажи Абација, испред просторија Одреда. 

"Ова смотра се одржава годинама, чак и деценијама уназад, с обзиром да Одред "22. април“ постоји од 1970. године, а само извиђаштво у Бањалуци од 1953 године. На смотри ћемо приказати између осталог и како изгледају све те ствари које људи имају у глави када помисле на извиђаштво. Ту су кошуље, мараме, наравно и подизање заставе као неизоставан дио традиције“, наведено је из Одреда.

Из Одреда су поручили да су сви добродошли, а посебно родитељи са дјецом којој би чланови Одреда жељели да прикажу многобројне занимљивости и љепоте извиђачког живота. 

"Ова смотра је само једна од наших годишњих активности , од којих се издвајају мајски сусрети извиђача Гојко Граховац, који нам предстоји већ следећи мјесец, те новембарски Сусрети извиђача, који су кулминација године, вишедневни сусрет и такмичење извиђача из више земаља региона али неријетко и из европских земаља. У плану нам је да у свој календар додамо још активности, што свакако изискује припреме, али наравно обећава добро дружење за све који учествују“, поручују из Одреда извиђача "22. април“.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином