Predsjednik GO SP Banjaluka

Stanić: Izbori u nedjelju najbolja prilika da se čuje glas Banjalučana

  • Извор: АТВ
  • 16.02.2022. 12:37

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije u Banjaluci Velibor Stanić poručuje sugrađanima da još uvijek imaju vremena da se informišu i da na vrijeme odluče kome će da daju svoju podršku na predstojećim izborima za Savjete mjesnih zajednica.

- Banjalučani prethodnih godina nisu pridavali mnogo značaja izborima za Savjete mjesnih zajednica. Ove godine, i to već sada u nedjelju, imaju priliku da to promijene i da se aktivno uključe u način rada i funkcionisanja naselja u kojima žive - istakao je Stanić.

Najniži nivo rada jedne lokalne zajednice je možda i najvažniji, jer su ljudi tu najaktivniji. Samo stanovnici određenog naselja ili ulice najbolje znaju sa kojim problemima se susreću. Zato, njihovi predstavnici treba da budu direktna spona sa lokalnom, gradskom vlašću.

- Savjet jedne mjesne zajednice je malo, ali djelotvorno tijelo koje je glas građana. Bilo da je riječ o infrastrukturnom, komunalnom ili nekom drugom problemu ili želi da inicira neki bitan projekat, mještanin jednog naselja uvijek treba i mora da se obrati onome ko ga predstavlja u lokalnim institucijama. Zato svi građani Banjaluke treba da iskoriste svoje pravo da biraju svoje predstavnike i tako aktivno učestvuju u napretku i razvoju svoje ulice i naselja - smatra Stanić.

Kandidati Socijalističke partije za Savjete mjesnih zajednica nastupaju jedinstveno na listama sa koalicionim partnerima. Izbori za nove članove Savjeta biće održani u neđelju, 20. februara. Tog dana, od devet do 17 časova, Banjalučani će birati članove savjeta u svojim mjesnim zajednicama.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина