У току потрага

Старац (92) нестао код Вишеграда

  • Извор: Аваз
  • 11.01.2024. 22:29

У току је интензивна потрага за деведесетдвогодишњим Милком Шијаковићем из Добрунске ријеке код Вишеграда, чији је нестанак пријављен полицији прије два дана од стране чланова његове породице.

Посљедњи пут је виђен у понедјељак у његовој породичној кући.

"Полицијски службеници су извршили претрагу и претрес терена на дијелу територије општине Вишеград и то мјеста Добрунска ријека, села Пољанице, а у потрагу су се осим полицијских службеника Полицијске станице Вишеград и Јединице жандармерије Полицијске управе Фоча, укључили и припадници Одсјека цивилне заштите, Ватрогасне јединице и Ловачког удружења 'Панос' из Вишеграда“, саопштено је из полиције.

Нестала особа је нижег раста и ситније тјелесне конституције, тежине око 60 килограма, сиједе косе и браде. На челу је имао повреду у виду посјекотине, а на себи је у моменту нестанка имао кошуљу плаво-бијеле боје, јакну смеђе боје (кожун) и панталоне тамне боје, а на ногама црне опанке. 

Потрага за несталим старцем се наставља, а Полицијска станица Вишеград апелује на све грађане да ако примијете несталу особу или дођу до сазнања о његовом кретању, одмах позову бесплатан број телефона 122 или пријаве најближој полицијској станици.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: