Pošte Srpske

Sve gotovinske uplate možete platiti na kućnom pragu

  • 15.12.2020. 09:30

Pošte Srpske imaju jednu jako zanimljivu uslugu koja je već duže vrijeme aktivna. Riječ je o gotovinskoj uplati kod poštonoše, odnosno uplati na kućnom pragu.

Usluga plaćanja svih vrsta gotovinskih uplata, kao što su računi za telefon, električnu energiju, grijanje, vodu, TV pretplatu, internet dostupna je na vašem kućnom pragu kod poštonoše Pošta Srpske.

Pogodna je za starije, za invalide ili bolesna lica, kao i sve druge korisnike kojima odlazak od kuće predstavlja problem.

Posebna pogodnost je ta što prilikom isplate penzije, invalidnine ili bilo kojeg drugog ličnog primanja na kućnom pragu, korisnik može istovremeno da izvrši plaćanje svih vrsta gotovinskih uplata, odnosno računa.

Svoj puni izražaj ova usluga je doživjela tokom aktuelne epidemije Korona virusa. Prepoznata je od strane korisnika kao izuzetna pogodnost u vrijeme kada je socijalna distanca i ostanak kući poželjan zarad sigurnosti svih nas.

U Poštama ističu da je u mjesecu aprilu 2020. godine broj transakcija povećan za 33% u odnosu na isti mjesec 2019. godine.

Ova usluga dokazuje posvećenost i brigu Pošta Srpske o svojim korisnicima.

Pošte Srpske ne propuštaju priliku da se zahvale svim korisnicima poštanskih usluga na razumijevanju i podršci u vrijeme otežanog funkcionisanja i borbe sa Korona virusom i poručuju da plaćanje obaveza izvršite iz udobnosti svog doma kako biste izbjegli čekanje u redovima.

Тагови: