Ернес бесплатно превози дјецу с потешкоћама у развоју

Таксиста великог срца: "Ако можеш дати 5 КМ за кафу и киселу, можеш помоћи и дјеци!"

  • 01.12.2023. 21:48

Ја попијем кафу и киселу и то је 5 марака. А вожња болесног дјетета и његових родитеља је можда исто 5 марака! И шта мене кошта да то дијете превезем од куће до болнице, школе, или гдје већ треба? Не кошта ме ништа.

Овако размишља Ернес Бећаревић, таксиста из Бановића за којег се за 24 сата чуло широм региона. Он је на свој профил на Фејсбуку објавио шта му је намјера и одмах је кренуо у реализацију да бесплатно превози дјецу с потешкоћама у развоју и њихове родитеље!

Снимао филмове за одрасле, а онда сазнао да има ХИВ: Ђурица подијелио своју причу

Снимао филмове за одрасле, а онда сазнао да има ХИВ: Ђурица подијелио своју причу

– Јавило ми се много људи. Јавила се једна жена која жели мени да да неки новац како би и она учествовала у овом хуманом чину. Ја сам рекао да ми ништа не треба и да, хвала Богу, у оквиру својих могућности, могу помоћи људима – прича Бећаревић.

Људи у пролазу поздрављају овог хуманитарца са “гдје си, Еки Беки”.

– А то је надимак. Људи ме познају. Ја откад знам за себе, ја сам на точковима. Увијек возим. Не знам, неко ће можда тумачити да ја ово радим из неког хира или ко зна чега. Једноставно, нема скривених намјера – говори Еки Беки, како га одмиља зову.

Добре вијести за 4 знака хороскопа: У децембру их очекује велика срећа

Добре вијести за 4 знака хороскопа: У децембру их очекује велика срећа

Каже да ни његов живот није био увијек лагодан.

– Рано сам остао без оца. Мајка ме подигла, отхранила, одгојила. И хвала јој на томе. Није јој било лако, сама жена, радила на пијаци и од тога ме хранила. Онај ко није имао, зна како је то тешко и колико свака марка добро дође – истиче Бећаревић.

Велики борац

Таксирање није његов једини посао, а за себе каже да је велики борац.

"Не волим када повређује маму": Писани задатак дечака (7) подигао узбуну у школи

– Имам и шлеп-службу, искрсне тура у Европи. Ја сједнем за волан и вози. Има посла, само се треба организовати у животу. И овом приликом хоћу да кажем да, ако ме неко некада зовне, а ја нисам ту, ја ћу замолити другог колегу да дјецу и родитеље одвезе. Јер може се и то десити, па да људи не мисле да ја ово радим из жеље да будем популаран – говори на крају Бећаревић.

Додаје да га сада сви зову.

– Нисам ниједан негативан коментар видио на своју објаву. Људи ме зову, честитају, хвале… Ето, молио бих све који су у могућности да ураде неко добро дјело и живот ће свима бити лакши и бољи. Наше мало је, како кажу, некоме можда много – рекао је Бећаревић, пише Аваз.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм