ATV

Ispred Hrama Hrista Spasitelja

U Banjaluci paljenje svijeća u znak podrške narodu Crne Gore

  • 29.12.2019. 07:51

Udruženje građana "Petrićevac" pozvalo je građane da se sutra u podne okupe ispred Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci da bi zapalili svijeće u znak podrške pravoslavnom narodu u Crnoj Gori.

Iz Udruženja "Petrićevac" poručili su da Zakon o slobodi vjeroispovijesti ide na štetu Srpske pravoslavne crkve i srpskog naroda u Crnoj Gori, a da su prebijanja građana i sveštenstva na ulicama gradova dodatno pogoršala situaciju.

"Nakon brojnih gradova u Srbiji i Republici Srpskoj, koji su dali podršku srpskom narodu Crne Gore, sutra će i u Banjaluci u 12.00 časova građani moći da zapale svijeće kod Hrama Hrista Spasitelja", naveli su u Udruženju građana "Petrićevac".

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм